Om jag blockerar någon på Snapchat kan jag gå tillbaka och hämta gamla meddelanden från dem?


Svar 1:

Om du avmarkerar dem och lägger till dem tillbaka så kan du 100% göra det. Detta har hänt mig personligen på många tillfällen där jag har blockerat någon, sedan blockerat dem och lagt till dem helt enkelt för att vara super småaktiga och för att bevisa en poäng. Det här är helt obekvämt om du sparar dina meddelanden på Snapchat. Om du håller dem blockerade på en sidoanteckning försvinner dessa meddelanden. Blockera på din egen risk folk.