Om jag tittar på någons Snapchat-historia och sedan blockerar dem, kan de fortfarande se att jag tittade på den?


Svar 1:

Nej, jag tror inte det. För när du blockerar någon på snapchat försvinner ditt konto helt från deras vänlista och de kommer inte att kunna hitta dig varken på sökmotorn eller sms.


Svar 2:

Ja, de kommer fortfarande att se att du tittat på det även om du har blockerat dem kommer ditt namn att visas under “other snapchatters ”, eftersom Snapchat spelar in det som en vän som tittade på och sedan ovände dem.

Prenumerera: www.youtube.com/islainthecity


Svar 3:

Så jag testade just detta med en vän, så visar jag resultaten. Svaret är ja, och det är vad du kommer att se.

Istället för att det bara säger ditt namn, kommer det att säga ditt användarnamn. I slutet av alla deras vänner kommer det att säga “other snap-chatters ” och du kommer att ses där och det kommer att vara uppenbart att du antingen raderade eller blockerade dem.