Om du följer upp någon på Instagram och de följer, kan de fortfarande se dina inlägg?


Svar 1:

1 Du slutar se bilderna

När du följer upp någon på Instagram slutar du att se bilderna i ditt flöde. För att se bilderna måste du följa dem igen.

2 De ser fortfarande dina inlägg

De personer du följer upp på Instagram kan fortfarande se dina inlägg normalt förutsatt att de fortfarande följer dig.

3 De kommer inte att bli meddelade

När du följer upp någon på Instagram kommer de inte att bli meddelade, men om du följer dem igen får de ett meddelande om att du följde dem. Se vad som händer när du följer upp någon på Facebook.

4 Deras följdantal kommer att reduceras

När du följer upp någon på Instagram kommer antalet följare att minska. Om de redan visste hur många följare de hade, kan de dra slutsatsen att någon har följt dem. Se också varför människor följer upp dig.

5 Du kommer att försvinna från deras följarlista

När du följer upp någon försvinner du också från deras lista med följare. Om de kontrollerar sina följarlistor hittar de inte dig, och som ett resultat kan de inse att du har följt upp dem.

6 De kan fortfarande meddela dig

Personen som du följde upp kan fortfarande meddela dig normalt. Meddelandefunktionen påverkas inte av åtgärden som inte följs.

7 Du kanske måste begära behörighet igen

Om du avbryter en person, bestäm dig sedan för att följa dem igen, måste du vänta på deras godkännande om deras konto är privat.

8 Dina gillar försvinner inte

När du följer upp någon kommer dina gillar och kommentarer att stanna kvar och de försvinner inte.


Svar 2:

Ja, det är möjligt för dem att se alla dina inlägg och foton och alla dina uppgifter, eftersom du har följt upp dem men de har inte gjort det, så de kan enkelt göra det.

Om allt du vill att de ska sluta se dina bilder och meddelanden, ta bara bort honom eller henne istället. När du har följt upp någon kan han eller hon inte se dina bilder.

Genom att helt enkelt följa upp dem kan de inte se din profil.


Svar 3:

De människor du följer på Instagram kan fortfarande se dina inlägg normalt förutsatt att de fortfarande följer dig. När du FN följer någon på Instagram kommer de inte att bli meddelade, men om du följer dem igen får de ett meddelande om att du följde dem.


Svar 4:

Ja, såvida du inte gör ditt konto privat. Om ditt konto inte är privat kan alla se dina bilder.


Svar 5:

Här är informationen du ville ha och lite mer:

När du följer upp någon på Instagram slutar du att se bilderna i ditt flöde.

De personer du följer upp på Instagram kan fortfarande se dina inlägg normalt - förutsatt att de fortfarande följer dig.

Med tillstånd av Speeli.

Vad händer när du följer upp någon på Instagram

Svar 6:

Ja det kan de.

Om du inte blockerar dem kan de fortfarande se dina berättelser, kommentarer och bilder du publicerar.