Om du avmarkerar någon på Snapchat, skulle de dyka upp igen på din vännerlista igen eller kunna skicka snaps till dig?


Svar 1:

Liksom Instagram när du blockerar någon på Snapchat, tas de båda kontona, blockeraren och den blockerade användaren båda bort från vänskap. Så när du har blockerat ett konto visas de inte igen på din vänlista och dina chattar kommer att vänta tills de lägger till dig tillbaka. Även om den person du försöker lägga tillbaka kan avvisa, lycka till att försöka få tillbaka sin vänskap. ;)


Svar 2:

Ja, de skulle göra det (båda aspekterna av din fråga).


Svar 3:

När du avblockerar någon och du vill skicka dem snaps och se deras berättelse måste du lägga till dem igen. Om du bara vill avmarkera användaren så att de kan se dina berättelser och skicka dina snaps behöver du inte lägga till användaren igen. I det här fallet kommer de inte att veta att du blockerade dem. Men om du vill vara Snapchat-vänner med dem igen, måste du lägga till den användaren igen som en vän